Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Van Berkel en Rodenrijs naar New York

Van Berkel en Rodenrijs naar New York

Hofstra Unversity heeft zich versterkt met Valerie Vogels! Volgend jaar speelt ze haar thuiswedstrijden in New York in plaats van in Berkel en Rodenrijs! Op dit moment rondt Valerie haar bachelorfase van haar Geneeskunde opleiding af en zal als graduate student naar Amerika afreizen.

 

 

 

Een en ander kwam in een zeer snelle stroomversnelling toen Valerie bij KingsTalent op kantoor kwam om haar droom te bespreken, hockeyen en studeren in de VS, nu enkele maanden geleden. Deze zomer vertrekt ze naar de VS en zal de 20-jarige verdediger aansluiten bij Hofstra University Field Hockey. Vorig seizoen was de defensie de achilleshiel van de Hofstra Pride. Alle reden voor de HU coaching staff om in contact te komen met Valerie. De geneeskunde-student ziet in Hofstra de ideale overstap en de transfer was dan ook snel beklonken.

 

 

 

Op dit moment speelt Valerie met HV Berkel en Rodenrijs in de tweede klasse waar ze met haar team stevig in de middenmoot staan. Met Valerie vertrekt er een speelster die nooit verzaakt en hard werken als de normaalste zaak van de wereld beschouwd; op het veld maar zeer zeker ook in de schoolbanken. Een pure winnaar die alles geeft op het veld. Een sterke verdediger met een arbeidsethos die perfect past bij het Amerikaanse spelletje. Wat dat betreft is dit een perfecte match. Over enkele weken verhuist Valerie dus naar New York; op 30 minuten rijden van Manhattan. Een droom die uitkomt.

 

 

 

Deze overstap past perfect in het carrière plaatje van Valerie. “Het is nu een ideaal moment om mijn Nederlandse studie even te pauzeren en het avontuur aan te gaan.” Ze heeft namelijk nog een lange studie-weg te gaan als Geneeskunde-student. Eerder pauzeerde Moniek van Aarle ook haar Geneeskunde-studie, die na de zomer alweer haar tweede jaar ingaat bij Liberty University en tot de sterkhouders van het team behoort.

 

 

 

We wensen Valerie het allerbeste met haar avontuur. Geniet van elke minuut, voor je het weet is het alweer voorbij. We blijven Valerie op de voet volgen! Wil je ook op de hoogte blijven van de avonturen van onze talenten? Volg ons dan op social media.

 

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.