Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Baseballer Gio de Graauw versterkt Seminole State!

Baseballer Gio de Graauw versterkt Seminole State!

Baseball speler Gio de Graauw vertrekt naar Amerika! Hij gaat zijn sport en studie combineren aan de Seminole State College.

In samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond heeft KingsTalent Baseball speler Gio de Graauw begeleid richting de VS. Hij gaat de overstap maken van HCAW naar Seminole State. Hij zal de school vertegenwoordigen op het Baseball veld en zijn stinkende best doen in de schoolbanken.

Gio begon op zijn 6e met baseball nadat hij met een klasgenoot mee mocht naar een proefles. Sinds dien is hij verliefd op de sport. Zelfs de coaches zeiden: “Hij mag niet op baseball, hij moet!”. Dit was bij HCAW in Bussum waar hij alle jeugdteams heeft doorlopen. In 2019 debuteerde hij in het eerste team van HCAW op het hoogste niveau. Na een jaar bij de Amsterdam Pirates keerde hij weer terug op het oude nest. Naast HCAW speelt Gio ook voor Team Kingdom NL en heeft hij deelgenomen aan het EK met U18 en U23 en het WK met U23.

Gio gaat studeren aan Seminole State College waar hij zijn studie gaat combineren met zijn geliefde sport. Hij heeft voor Seminole State gekozen, omdat hij al langer contact met de head coach en het een college is waar het baseball niveau hoog ligt. Daar houdt hij wel van. Vrienden en familie van Gio steunen hem enorm en ze vinden het super gaat dat hij zijn droom waar kan gaan maken in Amerika, maar ze gaan hem ook enorm missen. Hij kijkt het meeste uit naar het niveau op baseball gebied in het Amerika, zijn droom is om uiteindelijk gedraft te worden voor een prof organisatie.

We wensen Gio heel veel succes en vooral plezier bij Seminole State College!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.