Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards Updates

Bart Kooistra zit in het ‘All-American Team’!

Bart Kooistra zit in het ‘All-American Team’!

De nummer 11 van het men’s soccer team van Life University, Bart Kooistra, heeft een plekje weten te bemachtigen in het ‘All-American Team’! Bart heeft een erg goede derde seizoen achter de rug voor de Eagles met veel doelpunten en assists.

Bart Kooistra, uitkomend voor het men’s soccer team van Life University, is gekozen voor het ‘All-Region Team’! De aanvaller van de Eagles startte startte dit seizoen in 22 van de 28 wedstrijden voor zijn team en was goed voor maar liefst 10 doelpunten en 7 assists! Dit zijn statistieken waar veel aanvallers alleen maar over kunnen dromen. Bart heeft laten zien dat hij aanvallend erg sterk is en zijn team hiermee ook kan voorzien van de nodige assists.

De Eagles hebben dit seizoen erg goede resultaten geboekt. Het men’s soccer team van Life University wist het seizoen af te sluiten met 14 overwinningen uit 18 wedstrijden! Dit zijn erg indrukwekkende statistieken.

Gefeliciteerd met je award Bart!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.