Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Annebel Brandts vertrekt naar Cardinal Stritch University

Annebel Brandts vertrekt naar Cardinal Stritch University

De creatieve linkspoot is de nieuwe aanwinst van CSU en komt voortaan uit voor de CSU Wolves in Milwaukee, Wisconsin.

 

Annebel speelt al sinds haar zesde bij haar lokale voetbalclub Toxandria, op twee seizoenen na. De club uit Rijkevoort ligt in Noord-Brabant en is opgericht in 1913.  In de twee seizoenen dat ze niet voor Toxandria uitkwam, speelde ze voor JVC Cuijk waar zij voor het eerst in aanraking kwam met meidenvoetbal. Bij Toxandria doorliep zij alle jeugdteams met jongens, waarbij ze zelfs tijdens 2 seizoenen aanvoerder was.

Annebel is een veelzijdige speelster, die op alle posities op het middenveld uit de voeten kan of als centrale verdedigster. Toch is de linkshalf positie haar favoriet. Haar passing, goede schot en fysieke kracht zorgen voor haar diversiteit op verschillende positie. Ook is ze creatief en technisch uitstekend. Naast kwaliteit zit ook de mentaliteit goed bij Annebel, ze is competitief en hard werkend.

Cardinal Stritch University
CSU is een universiteit uit Wisconsin, opgericht in 1937. Op deze universiteit worden 15 verschillende sporten gespeeld, waaronder Annebel’s sport, voetbal. Annebel zal uitkomen voor de CSU Wolves. De CSU Wolves komen uit in de CCAC, de Chicagoland Collegiate Athletics Conference, en wisten vorig seizoen (2018-2019) op een mooie tweede plek te eindigen boven scholen als Olivet Nazarene, St. Francis en Saint Xavier.

Wij blijven Annebel op de voet volgen en wensen haar veel plezier met zijn nieuwe avontuur in ‘The States’.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.