Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Annebel Brandts maakt haar eerste hattrick en wint een award!

Annebel Brandts maakt haar eerste hattrick en wint een award!

De Wolves hebben dit weekend een monsterscore neer weten te zetten! Het women’s soccer team van Cardinal Stritch nam het afgelopen zondag in eigen huis op tegen Indiana South Bend. Het team van Annebel Brandts had de volledige controle over de wedstrijd, toen ze hun derde shutout van het seizoen en de eerste van de conference tegen IU South Bend veilig wisten te stellen.

De Titans konden de Wolves niet in bedwang houden, omdat ze goed waren voor een totaal van 43 schoten, waarvan 33 schoten op doel. Waarvan er uiteindelijk 10 in de goal belandde en de score eindigde in een 10-0 overwinning. De nummer 7 van het team, Annebel Brandts, maakte deze wedstrijd 3 goals en verzegelde daarmee haar eerste hattrick voor de Wolves! Één hattrick is een unieke prestatie en daar hoort dan natuurlijk ook een award bij. De middenveldster is daarom ook verkozen tot ‘Athlete of the Week’! Vandaag nemen de dames het op tegen Trinity International University en spelen ze hun tweede wedstrijd van deze week uit tegen Olivet Nazarene Univeristy. Hier zullen ze gaan spelen voor de overwinning in een uitwedstrijd.

Gefeliciteerd met je award Annebel!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.