Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Angelo Leendertse verruilt Dordrecht voor Oklahoma

Angelo Leendertse verruilt Dordrecht voor Oklahoma

Na Feyenoord, Sparta Rotterdam en Oranje Wit wordt Amerika de volgende stap in de carrière van Angelo Leendertse! Deze zomer vertrekt Angelo naar University of Science and Arts in Oklahoma. Een nieuw hoofdstuk in het leven van de blonde aanvallende middenvelder. 

 

Op dit moment is de middenvelder nog volop bezig om samen met zijn teamgenoten van Oranje Wit te promoveren naar de hoofdklasse. As zondag treft de ploeg uit Dordrecht in Almkerk de volgende horde op weg naar de hoofdklasse. Een belangrijke rol is weggelegd voor spelmaker Angelo Leendertse. De technisch begaafde middenvelder is de motor van het team. Met zijn drive, inzet, inzicht en scorend vermogen is hij een belangrijke schakel voor de oranjehemden.

 

Hopelijk met promotie naar de hoofdklasse op zak vertrekt de blonde spelmaker naar Amerika. University of Science and Arts is zijn volgende stap. Het afgelopen seizoen eindigde de USAO Drovers op een tweede plaats, achter Wayland Baptiste University, in de Sooner Athletic Conference. In de daaropvolgende playoffs bereikte zij de finale die helaas verloren ging. Lange tijd behoorde het team tot de beste 25(!) teams van Amerika. Een prima prestatie. Echter, door het verlies in de finale van de playoffs miste ze de nationals in California. Het aankomend seizoen is een belangrijke rol weggelegd voor Angelo. Die in het team gaat zorgen voor creativiteit en aanvallende impulsen.

Wedstrijden worden na de zomer niet meer afgewerkt in en rondom Rotterdam. Hiervoor komen (verre) uitwedstrijden naar Louisiana, Alabama en Texas voor in de plaats. Ritjes van meer dan 6uur in de bus / hotel overnachtingen zijn geen uitzondering. Een fantastisch avontuur. Samen met zijn teamgenoten vanuit heel de wereld (Frankrijk, Spanje, Belgie, Canada, Engeland, Puerto Rico, Ghana!) gaat hij voor het hoogst haalbare.

 

Angelo weet als geen ander wat er nodig is om de top te bereiken. Voordat hij zijn eerste minuten maakte bij het eerste elftal van Oranje Wit speelde hij in de jeugd van Feyenoord en Sparta Rotterdam. Wat dat betreft weet hij wat er nodig is om topsport te combineren met studie. Wij zijn ervan overtuigd dat Angelo het verschil kan gaan maken in de VS en dat we hem terug gaan zien in California, waar ook aankomend seizoen de nationals zullen worden afgewerkt.

 

Wij wensen hem heel erg veel plezier en succes!
Wil jij ook bekijken wat je kansen en mogelijkheden zijn om volgend seizoen te sporten en studeren in Amerika net als Angelo? Meld je aan via deze link.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.