Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Amber Hofenk Jerembo versterkt de Bellarmine Knights

Amber Hofenk Jerembo versterkt de Bellarmine Knights

Amber Hofenk Jerembo staat deze zomer aan het begin van een nieuw avontuur. Ze gaat studeren en hockeyen bij Bellarmine University. Als kersverse Bellarmine Knight zal zij de aanval nieuw leven inblazen.

 

Bellarmine University is gelegen in Louisville, Kentucky en zal in 2020 de overstap maken naar Division 1. Dit betekent dat Amber uiteindelijk op het allerhoogste niveau actief zal zijn in de Verenigde Staten. Voor Amber is dit een droom die uitkomt. Coach Devanny was al een tijd op zoek naar een nieuwe aanvalsleider, en Amber was voor haar de perfecte match. Mede vanwege haar krachtig schot en neusje voor de goal verwachten wij leuke dingen van Amber te zien aankomend seizoen. Dit seizoen zal Bellarmine University haar laatste jaar in Division 2 spelen met wedstrijden in South Carolina, Pennsylvania, Massachusetts en New Hampshire.

Amber zal de bachelor in Spors Administration starten en wil zich graag ontwikkelen tot professional in dit vakgebied. Op 8 augustus zal zij in het vliegtuig stappen om aan de voorbereiding te beginnen in Kentucky. Wij willen haar alvast enorm veel succes wensen en we blijven haar natuurlijk volgen!

 

Lousiville, Kentucky is een stad met ongeveer 600.000 inwoners en Bellarmine University telt ruim 3.500 studenten. Kentucky is vooral bekend om de grootschalige productie van Bourbon en natuurlijk de Kentucky Derby, een van de grootste paardenraces ter wereld

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.