Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Amber Hofenk is Bellarmine’s Offensive Player of the Year

Amber Hofenk is Bellarmine’s Offensive Player of the Year

Amber Hofenk is verkozen tot Offensive Player of the Year van het Field Hockey team van Bellarmine University. De Nederlandse sophomore, tweedejaars, was dit seizoen belangrijk in de voorhoede van de Knights.

 

Amber speelde dit seizoen 13 wedstrijden, waarvan ze er 9 in de basis begon. Hierin kwam ze 6 keer tot scoren en gaf ze één assist. Met haar doelpunten en assist scoorde ze in totaal 13 punten.

Amber was met haar doelpunten goed voor precies de helft van het doelpuntentotaal van Bellarmine dit seizoen. De Knights scoorde 12 keer, waarvan Amber er 6 voor haar rekening nam. In totaal scoorde Amber dus 13 punten. Dit is het hoogste aantal van het team van Bellarmine. Niet gek dus dat Amber deze award verdiend heeft. Ook was Amber het dominantst van haar hele team. In totaal produceerde ze 26 schoten richting het doel van de tegenstander, gevolgd door haar teamgenootje Anna Crump met 13 schoten.

Amber was dit seizoen dus heel belangrijk voor het team van Bellarmine.

 

Van harte gefelicteerd met deze award Amber!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.