Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

All-Rookie – Britt Kabo

All-Rookie – Britt Kabo

Britt Kabo is opgenomen in het landelijke All-Rookie Team. Dit team bestaat uit eerstejaars student-athletes die het heel goed hebben gedaan in hun eerste seizoen in Amerika. Britt Kabo mag natuurlijk niet ontbreken in dat rijtje! Britt voegde zich afgelopen zomer bij Coker University om daar te gaan hockeyen en studeren. 

 

Britt mag persoonlijk op een goed seizoen terugkijken bij de ‘Coker Cobras’, want ze won namelijk al verschillende awards, hier kwam afgelopen week een nieuwe award bij. Verkozen worden in het landelijke All-Rookie Team is niet zomaar iets! Britt werd eerder in haar Conference uitgeroepen tot Freshman of the Year en ook nog eens verkozen in het First Team All-Conference. Drie grote awards voor Britt in haar debuutseizoen, ongelofelijk knap!

Hoe kwam Britt dan tot deze awards? Britt beleefde als aanvalster bij de Cobras een heel sterk seizoen door acht keer te scoren en daarnaast twaalf keer te scoren. Ze werd gedeeld topscoorder met deze cijfers en stond ruimschoots bovenaan in het assistklassement. Met haar totaal aantal punten stond ze ook bovenaan in het klassement van haar team! Britt won overigens eerder in het seizoen ook nog een ‘Offensive Player of the Week’-award. Britt, wij zijn erg trots op je en al je awards! Succes komend seizoen!

 

Ben je benieuwd welke talenten nog meer een award hebben gewonnen? Bekijk dan eens ons nieuwsoverzicht, hier vind je alle award-winnaars terug!

Benieuwd wat onze talenten dagelijks doen in Amerika? Houd dan onze socials in de gaten voor dagelijkse updates.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.