Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

All-American – Sara Vijfhuizen

All-American – Sara Vijfhuizen

Sara Vijfhuizen heeft een topseizoen beloont zien worden met een nieuwe award! Na eerder verkozen te zijn tot ‘SAC Freshman of the Year’ en ook gekozen te zijn in het ‘All-Conference-team’, kreeg Sara ook een nationale onderscheiding. Ze werd gekozen in ‘All-American-team’!

 

Sara heeft haar eerste seizoenshelft in Amerika erop zitten bij de University of Science and Arts of Oklahoma. De verdedigster beleefde een uiterst succesvol seizoen waarin ze zelf ook zeer sterk speelde, zo bleek. USAO waren zo goed als onverslaanbaar op twee wedstrijden na. 23 wedstrijden werden er gespeeld dit seizoen en dus maar liefst 21 gewonnen! Sara, nota bene als verdedigster, maakte maar liefst acht goals, waarvan vijf in de laatste zes wedstrijden van het seizoen.

Sara mag terugkijken op een heel goed seizoen, waarin samen met haar team het SAC Tournament won en in de Nationals de eerste ronde ook overleefden. Buiten het goede spel van haar team, kreeg Sara dus drie individuele prijzen. Een hele knappe prestatie voor een eerstejaars student-athlete. Sara wij zijn trots op jou en we zijn benieuwd wat je allemaal gaat bereiken in de toekomst!

 

Benieuwd wie nog meer gekozen zijn als All-American? Bekijk eens ons nieuwsoverzicht, hier vind je al het nieuws rondom onze talenten terug!

Volg je ons al op Instagram?

 

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.