Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Abel van Beest maakt de overstap naar ‘Steel City’

Abel van Beest maakt de overstap naar ‘Steel City’

Abel van Beest verruilt deze zomer MMC Weert om zijn opwachting te maken in het shirt van Point Park University. De 18-jarige aanvaller voegt zich toe aan het elftal waarvoor ook Geert Bijl na de zomer uitkomt.

Point Park University ligt in het hartje van Pittsburgh, ook wel de ‘Steel City’ genoemd vanwege de enorme staal productie in de omgeving van Pittsburgh. Met 4.000 studenten op de universiteit en uitkomend in de River States Conference, gaat het team van coach Jeroen Walstra zich proberen te plaatsen voor de playoffs voor het National Championship.

Vorig jaar liep de ploeg de playoffs op een haar na mis, vandaar dat er versterking nodig was om net dat extra stapje te maken komend seizoen. Met Abel van Beest hebben de Pioneers een aanvaller aangetrokken die weet hoe het doel gevonden wordt. De aanvaller kwam vorig seizoen nog uit voor het 1e elftal van MMC Weert, en mag komend seizoen dus zijn waarde laten zien in het groene tenue van de Pioneers.

Point Park University speelt zijn thuiswedstrijden in het Highmark Stadium, home of the Pittsburgh Riverhounds SC. Met een fantastisch uitzicht op de stad zullen Abel en Geert ieder team het vuur aan de schenen gaan leggen met het uiteindelijke doel om voor het National Championship te strijden.

KingsTalent wenst Abel en Geert ontzettend veel succes komend seizoen en houdt hun ontwikkelingen natuurlijk nauwlettend in de gaten! Wil jij ook voetballen en studeren in Amerika? Meld je dan nu aan!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.