Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Lotte Kanters voor de derde keer benoemd tot ‘Offensive Player of the Year’!

Lotte Kanters voor de derde keer benoemd tot ‘Offensive Player of the Year’!

Hockeyster Lotte Kanters heeft een uitstekend seizoen achter de rug met de Valkyries van Converse University! Het regent dan ook awards richting haar kant.

De prijzenkast van Sophomore Lotte Kanters puilt uit. Eerder won ze al meerdere wekelijkse awards en wist ze daarnaast 2 All-American awards, een All-Conference award en een All-Tournament award binnen te slepen. Ook de award ‘Offensive Player of the Year’ won ze al twee keer eerder dit seizoen, nu maakt ze een ‘hattrick’ en wint ze voor de derde keer (!) de ‘Offensive Player of the Year’ award.

De beste van de beste blijft dus prijzen winnen, nu wederom met het winnen van een van de grotere awards van het land. De statistieken spreken dan ook voor zich. Met haar 28 goals en 12 assists staat ze met ruime afstand bovenaan in de gehele competitie! Ze is hiermee al enige tijd de lijstaanvoerder van de gehele D2 in doelpunten, punten en punten per wedstrijd met een ruime marge! Lotte scoorde afgelopen seizoen minimaal 1 keer in 18 van de 19 wedstrijden!

Wij kunnen niet trotser zijn en zijn benieuwd wat het volgende seizoen gaat brengen! Veel succes Lotte!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.