Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Zwemster Guusje van Lent vertrekt naar Northern State University!

Zwemster Guusje van Lent vertrekt naar Northern State University!

Guusje van Lent vertrekt komende zomer naar Northern State University! De 20-jarige zwemster gaat haar carrière vervolgen bij het zwemteam van de ‘Northern State Wolves’!

Guusje begon al op haar tiende met zwemmen bij de plaatselijke vereniging ZV de Gelenberg in Drunten. Al snel werd haar talent ontdekt en werd ze geselecteerd voor regionale en nationale jeugdkampioenschappen! Na het behalen van haar HAVO-diploma vervolgde ze haar zwemcarrière bij Aqua-Novio ’94, een trainingscentrum voor zwemmers en zwemsters die op het hoogste nationale niveau actief zijn! Ze verbrak hier meerdere club- en persoonlijke records. Guusje is gespecialiseerd in sprintafstanden, haar bijnaam op de club is dan ook ‘Sprintkanon’! Ook werd ze meerdere keren Gelders kampioen en haalde ze zelfs de finale van het NK!

Guusje zet aankomende zomer de stap naar South Dakota, Amerika! Kaden Huntrods, coach van het Women’s Swimming Team, is erg enthousiast over de nieuwe aanwinst; “Guusje is een fantastische aanwinst voor het team. Ze heeft veel ervaring op internationaal niveau en brengt een enorme snelheid met zich mee. We zijn heel erg enthousiast over Guusje en kunnen niet wachten om haar in actie te zien.”

Wij wensen Guusje ontzettend veel plezier en succes toe in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.