Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

William Woods verguld met komst van Billy Nzojyibwami

William Woods verguld met komst van Billy Nzojyibwami

Wessel Albers wordt volgend seizoen vergezeld door Billy Nzojyibwami, die een handtekening heeft gezet onder een contract bij William Woods University. Het men’s soccer team heeft daarmee de gewenste versterkingen voor de aanvalslinie binnen.

 

Met de komst van Wessel en Billy, hoopt Head Coach Nathan Mason volgend seizoen op een succesvolle deelname aan het nationale championship van de NAIA. Na een onwijs sterk seizoen in de conference, waarin William Woods met tien overwinningen en één gelijkspel ongeslagen bleef, werden de Owls in de openingsronde van het landelijke slottoernooi met 5-2 verslagen door Lindsey Wilson College. Een bittere pil voor de kwalitatief sterke selectie, die volgend seizoen zal trachten de conferencetitel te prolongeren.

Billy, die afgelopen zomer de overstap maakte naar hoofdklasser IFC uit Hendrik Ido Ambacht, speelde daarvoor in het zwartwit van ASWH. In rap tempo doorloopt de getalenteerde spits de diverse jeugdelftallen van de club en dwingt hij een plek af in de selectie van het eerste elftal, uitkomend in de derde divisie. Geroemd wordt Billy om het maken van doelpunten. De goalgetter kwam tussen 2013 en 2017 tot 83 doelpunten en 52 assists in 108 wedstrijden.

 

Als Billy dezelfde cijfers op de mat weet te leggen bij William Woods dan zal hij ongetwijfeld een grote rol gaan spelen in het elftal van Nathan Mason. KingsTalent wenst Billy veel succes in Fulton, Missouri!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.