Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Weekly Update (36) – What happened on the field

Weekly Update (36) – What happened on the field

KingsTalent kijkt met gepaste trots terug op het afgelopen weekend in deze weekly update (36)! Een weekend waarin onze talenten zich nadrukkelijk in de kijker hebben weten te spelen. Een productief weekend voor onze mannen en vrouwen in Amerika! Hier zijn we dan ook trots op. Enkele hoogtepunten op een rijtje!

 

 

 

Direct naar Alabama. Daar speelde Auburn University of Montgomery een zware thuiswedstrijd tegen Mississippi College. Het team van Simon van Rheeden en Tiuri Schieving sleepte een zwaar bevochten 4-3 uit de strijd. Het maakte een 1-3 achterstand ongedaan. Simon werd gekozen als Man of the Match door een ware hattrick voor zijn rekening te nemen! Zijn eerste doelpunten voor het team van Wulf Koch. De ban is gebroken…

 

Van Alabama naar North Carolina. Daar speelde Univeristy of North Carolina at Pembroke op donderdag thuis tegen Brevard voor ruim 700 man. Een belangrijk aandeel was weggelegd voor onze twee Nederlandse jongens. Waar Ruben Taks een assist bij de 1-0 voor zijn rekening nam, maakte Ties van den Eijnde, zeer knap, de 2-0 en gooide het duel in het slot.

 

 

Van North Carolina naar Tennessee. Deze week was Freek Schoones erg belangrijk voor de King Tornado’s uit Bristol. In de midweekse wedstrijd nam Schoones al een assist voor zijn rekening in de met 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Mars Hill. Afgelopen zaterdag stond de eerste competitiewedstrijd op het programma. In een ware thriller nam Schoones in de laatste minuut van de wedstrijd de winnende treffer voor zijn rekening! Alweer zijn tweede doelpunt in het shirt van de Tornado’s.

 

 

 

Van Tennessee door naar Oklahoma. Na een aantal verliespartijen op rij voor University of Incarnate Word was het zaak voor de mannen uit San Antonio om deze negatieve reeks om te buiten. Daarbij nam oa Wouter Peters het voortouw. De centrale middenvelder van UIW noteerde dit weekend zijn eerste doelpunt voor de Cardinals in de met 2-5 gewonnen wedstrijd in en tegen Oral Roberts (Oklahoma). Hij scoorde de belangrijke 1-2.

Van Oklahoma naar Louisiana. Daar speelde Anoucke Baas met Delta State University tegen Louisiana College. Met Baas in de basis werd het een walk-over. Baas nam met een assist een klein deel van de overwinning voor haar rekening. DSU wist uiteindelijk met 0-7(!) te winnen.

Van Louisiana naar Pennsylvania. Dit weekend stond voor de Mercyhurst lakers in het teken van de competitiestart. Op vrijdag en zaterdag (!) stonden direct twee ware krachtmetingen op het programma. Het mag duidelijk zijn dat Thom Derks zijn vorm al vroeg te pakken heeft. Hij tekende op vrijdag in de uitwedstrijd tegen West Chester University in Pennsylvania voor de 0-1 in een wedstrijd die uiteindelijk met 2-1 verloren ging. Op zaterdag was Derks wederom belangrijk. In de thuiswedstrijd tegen Bloomsburg maakte hij het openingsdoelpunt en later verzorgde hij met een goede voorzet de 2-0. Werd Bloomsburg met 3-0 verslagen. De teller van Derks staat dit seizoen, na vier wedstrijden, al op drie treffers.

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.