Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Warrior Mon Scheepers tekent voor Midland University

Warrior Mon Scheepers tekent voor Midland University

Mon Scheepers, keeper van FC Utrecht O17, heeft zijn handtekening gezet onder het contract van Midland University. Hiermee heeft hij het officieel gemaakt komend seizoen voor de ‘Warriors’ uit te komen. De talentvolle keeper maakt hiermee een droomstap.

 

 

 

Mon staat sinds 2011 onder de lat bij FC Utrecht. Leren te keepen heeft hij echter gedaan bij zijn eerste club, Sporting ’70. Hij is meerdere malen opgeroepen door de KNVB voor het Nederlands elftal, een nationaal talent is Mon dus zeker. Momenteel is hij actief in het O17-1 team van FC Utrecht waarmee hij uitkomt in de eredivisie voor jeugdspelers onder de 17.

 

 

Explosiviteit is één van de sterkste punten van Mon. Met super snelle reflexen maakt hij het de aanvaller van de tegenstander altijd lastig. Daarnaast bezit hij over een goed inzicht en is hij coachend ook sterk. Hierdoor kan hij altijd de verdediging juist neerzetten en zorgden dat iedereen zijn taak op het veld uitvoert.

 

 

 

Hij is nog maar net 17 geworden en gaat nu het avontuur al aan. Over een aantal weken stapt hij in het vliegtuig richting Fremont, Nebraska om daar in het groene keepersshirt van Midland University het doel gaat schoon proberen te houden. Onder leiding van hoofdcoach Raphael Martinez spelen zij hun wedstrijden in de Great Plains Athletic Conference (NAIA). Deze competitie bestaat uit 12 universiteiten uit Nebraska, Iowa en South Dakota. Na een 5eplaats op de ranglijst dit jaar, willen ze volgend seizoen voor meer gaan.

 

 

Voetballen en studeren op topniveau, Mon Scheepers is vanaf komende zomer een echte Student-Athlete. Mon, wij wensen jou heel veel succes op jou nieuwe avontuur in Fremont!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.