Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings Updates

Voetbalster Marit Blom op weg naar West Virginia, Amerika!

Voetbalster Marit Blom op weg naar West Virginia, Amerika!

De 19-jarige voetbalster Marit Blom stapt na de zomer in het vliegtuig naar Amerika om daar voetbal en studie te combineren aan Bluefield State College!

Marit begon op 7-jarige leeftijd met voetballen bij R.K.V.V. Emplina. Ze bleef spelen voor Emplina tot de U13 en was aanvoerder van elk team waarvoor ze speelde. Ze nam ook meerdere keren deel aan het Nederlands Kampioenschap Straatvoetbal en won het toernooi in 2016 en 2019. Op 13-jarige leeftijd werd Marit gescout door SC Woezik, een zeer prestigieuze club in Nederland. Met de U14’s speelde Marit in een extra competitie en nam het op tegen Belgische en Duitse profclubs! In 2018 werd Marit geselecteerd om te spelen voor het KNVB District Team. Met dit team won ze twee wedstrijden van Paris Saint Germain! Afgelopen seizoenen speelde ze voor het derde jongensteam en het eerste damesteam van UDI’19.

Marit speelt het beste als centrale verdediger, maar kan ook als verdedigende middenvelder uit de voeten. Ze is ook erg ambitieus, gedisciplineerd en ondanks dat ze een verdediger is, is ze ook erg doelgericht. Marit gaat haar voetbalcarrière vervolgen bij het damesteam van Bluefield State College. Het team wordt gecoacht door Scott Forster. Hij is verantwoordelijk voor opzetten van het voetbalprogramma op BSU in het seizoen 2021-2022. Hij rekruteerde 25 spelers om het programma op te richten en creëerde een schema waarmee het team op het hoogste niveau kon worden getest. En nu gaat onze Marit de selectie versterken en wij weten zeker dat ze indruk gaat maken in Amerika!

Wij wensen Marit Heel veel succes en plezier toe in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.