Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Voetbalster Carmen Reinerink vertrekt naar Florida!

Voetbalster Carmen Reinerink vertrekt naar Florida!

De 18-jarige Carmen Reinerink gaat haar voetbaldroom waarmaken op de Saint Leo University in Florida.

Tien jaar oud was Carmen Reinerink toen ze haar passie voor voetbal vond. Ze begon toen met voetballen bij Longa’30 uit het Gelderse Lichtenvoorde. Vanaf toen ging het al best snel, zo werd ze geselecteerd voor het KNVB district talenten team van de regio in de leeftijdscategorieën O13, O14, O15 en O16. In deze tijd mocht ze ook regelmatig meedoen aan toernooien met het Twentse regioteam, waarmee ze tegen professionele jeugdteams kwam te spelen. Van 2020 tot 2021 mocht ze meerdere keren trainen bij FC Twente.

Na de zomer verruilt ze Nederland voor het sportgekke Amerika. Er staat voor haar dus een mooie uitdaging in Amerika voor de deur, waar ze haar kwaliteiten mag gaan tonen in het Women’s soccer team van Saint Leo University in Florida.

Carmen is het best te beschrijven als een erg fanatieke en gedreven speelster. Haar verdedigende kwaliteiten komen het best tot zijn recht als ze als rechtervleugelverdediger speelt. In één op één situaties is ze moeilijk te passeren en dit combineert ze ook nog eens met goede passing en leiderschap in het veld.

Dit seizoen verloren ‘The Lions’ slechts één wedstrijd in het eigen stadion. Zes wedstrijden werden gewonnen en één wedstrijd werd gelijkgespeeld. In de uitwedstrijden verliep het iets stroever voor het nieuwe team van Carmen. Met de verdedigende kwaliteiten van Carmen Reinerink in het elftal hopen ‘The Lions’ de prestaties verder te verbeteren.

Wij wensen Carmen erg veel succes met haar mooie avontuur!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.