Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Van Ajax naar Utah, naar South Carolina!

Van Ajax naar Utah, naar South Carolina!

Middenvelder Loed Klaasen is klaar voor de volgende stap in zijn carrière! Na de overstap van Ajax naar Utah Valley University, kiest hij nu voor een nieuw avontuur bij Coastal Carolina University!

Loed begon op 5-jarige leeftijd met voetballen bij Koninklijke HFC in Haarlem. Op 8-jarige leeftijd werd hij gescout door de Nederlandse profclub AFC Ajax, die Loed naar de jeugdopleiding wilde laten gaan. Hier speelde hij 10 seizoenen lang voordat hij, afgelopen zomer, besloot naar de VS te verhuizen. Hij was afgelopen seizoen de aanwinst van Utah Valley University waar hij 15 wedstrijden speelde en 3 assists op zijn naam schreef.

Nu is het tijd voor de volgende stap in zijn carrière en vertrekt hij naar South Carolina, waar hij gaat voetballen voor de Coastal Carolina University Chanticleers! Zij hebben een heel internationaal team met jongens uit Ecuador, Ierland en Duitsland. Wij weten zeker dan Loed ook hier zijn plekje wel zal vinden en zijn toegevoegde waarde als getalenteerde centrale middenvelder kan laten zien!

Wij wensen Loed heel veel succes met deze volgende stap!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.