Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Ajax middenvelder Loed Klaasen zet de volgende stap in zijn carrière.

Ajax middenvelder Loed Klaasen zet de volgende stap in zijn carrière.

Na bijna 10 jaar in de opleiding van AJAX vertrekt toptalent Loed Klaasen naar Utah Valley University. Hiermee treedt hij in de voetsporen van zijn moeder, die bij UNC Chapel Hill hockey speelde, back in the days. Onder de vleugels van oud international Kyle Beckerman (58 caps Team USA), zet Loed de volgende stap in zijn carrière.

Het eerste station in Loed zijn loopbaan is de Koninklijke HFC in Haarlem. Hier speelt hij vanaf zijn vijfde tot zijn achtste, waarna Loed gescout wordt door AFC Ajax. Vanaf de U9 doorloopt de middenvelder de jeugdacademie van Ajax. Loed is al heel zijn carrière ontzettend ambitieus en speelt al jaren in de hoogste teams op het allerhoogste niveau in Nederland. Ook het Nederlands elftal ziet het talent van Loed en selecteert hem in de selecties van de U14, U15 en U16. Op de KingsTalent showcase heeft Loed zich in de kijker gespeeld, waarna veel interesse was van verschillende scholen. De volgende stap in de carrière van Loed is Utah Valley University. Hiermee treed de voetballer in de voetstappen van zijn moeder als student-athlete. Zij heeft in het verleden bij de University of North Carolina gehockeyd en gestudeerd en is daar nationaal kampioen geworden. Hier kan Loed dus een voorbeeld aan nemen.

De keuze voor Utah Valley is een weloverwogen keuze. Voordat de kogel door de kerk ging, is Loed samen met zijn vader afgereisd naar Utah Valley University om de sfeer te proeven en zelf te ervaren. Niet alleen UVU stond op de planning maar ook andere gerenommeerde uni’s. Door het bezoek aan de school, de klik met de coach en de geweldige faciliteiten is dit de beste stap voor zijn toekomst. Het men’s soccer team wordt begeleid door Kyle Beckerman als headcoach. Beckerman speelde in het verleden meer dan 50 interlands voor Team USA, het nationaal team van Amerika. De Wolverines spelen hun wedstrijden in de Western Athletic Conference, dat een ijzersterke league is. Naast de geweldige faciliteiten die de school aanbiedt is er nog een geweldig aspect wat de school enorm gaaf maakt. De voetballers vliegen namelijk elke uitwedstrijd naar de plaats van bestemming! Zo zijn Seattle, Chicago, Las Vegas en oa Houston plaatsen van bestemming. Wij zijn overtuigt van de kwaliteiten van Loed en kijken uit naar zijn prestaties bij Utah Valley University.

KingsTalent wenst Loed ontzettend veel succes toe en hopen dat hij geniet van ieder moment tijdens zijn avontuur!
Wil jij ook sporten en studeren in Amerika?

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.