Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

OJC’s toptalent Tjeerd Bron verhuist naar Oklahoma

OJC’s toptalent Tjeerd Bron verhuist naar Oklahoma

Amerika is weer een toptalent rijker. Tjeerd Bron maakt komende zomer de overstap van OJC Rosmalen naar de University of Science and Arts in Oklahoma. Nadat Tjeerd in de jeugdopleiding van NIVO Sparta uitgroeide tot een dragende kracht, werd hij weggeplukt door OJC Rosmalen, de grootste amateurvereniging van Nederland. Na een aantal seizoenen voor de club uit Rosmalen is het tijd voor een volgende stap; Amerika!

 

 

 

Het ging snel met Tjeerd. De overstap van NIVO Sparta naar Rosmalen ging hem goed af. Hij veroverde hij al snel een basispositie in het hart van de verdediging. In de A1 werd hij samen met zijn teamgenoten kampioen in de 3e divisie en als aanvoerder wist OJC U19 dit seizoen te handhaven op 2e divisie niveau. Een knappe prestatie. Tjeerd open in en is ervan overtuigd dat hij ook van waarde zal zijn bij University of Science and Arts in Oklahoma (USAO), waar hij tevens ook zijn studie Business Administration zal vervolgen.

 

 

 

In tegenstelling tot het stereotype centrale verdediger beschikt Tjeerd over een uitstekende techniek, die hij gedurende zijn vrije tijd bij een voetbalschool tot een hoog niveau heeft ontwikkeld. In combinatie met zijn tactisch inzicht, veelzijdigheid, opbouwend vermogen en leiderschapskwaliteiten is hij een echt aanwinst voor zijn nieuwe ploeg uit Oklahoma.

 

 

 

Daarentegen staat het gevoelig verlies voor OJC Rosmalen, waar hij de afgelopen jaren zeer succesvolle jaren kende. Bij Rosmalen Onder-17 was hij een belangrijke schakel in de laatste linie die in het seizoen 2015-2016 de minste doelpunten incasseerde. In het seizoen 2016-2017 wist hij met de Onder-19 de titel te veroveren alvorens hij zijn officiële debuut maakte in het eerste elftal van OJC Rosmalen in de 3e divisie.

 

 

 

KingsTalent wenst Tjeerd veel succes bij zijn avontuur in Oklahoma!

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.