Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Tim Haans vertrekt naar Carson-Newman University!

Tim Haans vertrekt naar Carson-Newman University!

Aanvallende middenvelder Tim Haans laat Nederland achter zich en vertrekt naar Amerika, waar hij zal gaan voetballen en studeren aan Carson-Newman University.

Tim begon op jonge leeftijd met voetballen bij zijn lokale voetbalclub Jong Brabant. Hier kwam hij altijd uit in de hoogste jeugdteams van zijn club. Op elfjarige leeftijd won de middenvelder de AFC Ajax Dribble Challenge in de Johan Cruijff Arena. Een jaar later, op twaalfjarige leeftijd, besloot hij Jong Brabant te verlaten en vertrok hij naar SV SSS, om op een hoger niveau te gaan spelen. Hier werd hij de aanvoerder van zijn team. Dit is hij jarenlang geweest, tot en met het o19 team van SV SSS. Tim beleefde een succesvolle periode bij de club uit Udenhout. Zo werd hij meerdere keren kampioen bij de club, waaronder 2x met het 019 team, waardoor hij promoveerde van de Hoofdklasse naar de Derde Divisie. Daarna wist Tim zijn debuut te maken bij het eerste elftal van de club, waar hij als zestienjarige jongen 2 assists gaf. Afgelopen seizoen was hij de vaste kracht op het middenveld bij SV SSS 1, uitkomend in de tweede klasse.

Tim is een echte middenvelder en speelt het liefst op de #10 positie. Hij is een intelligente en technische speler met scorend vermogen en uitstekende passing skills. Daarnaast is hij tweebenig waardoor het geven van een steekpass met links of rechts voor hem niet uitmaakt. Met zijn leiderschapskwaliteiten en discipline zal Tim een goede aanwinst zijn voor de Carson-Newman Eagles.

De school waar Tim naartoe gaat is Carson-Newman University. Een school waar in het verleden al meerdere KingsTalent atleten zijn aangesloten. Het afgelopen seizoen wisten de Eagles een overall record van 7-5-5 te behalen. Hierna stonden de Nationals op het programma voor het men’s soccer team, waar het team in de kwartfinale uitgeschakeld werd door Limestone. Aankomend seizoen zullen de Eagles er alles aan gaan doen om verder te komen in de Nationals en met Tim als aanvallende middenvelder zal dit best wel eens gerealiseerd kunnen worden.

KingsTalent wenst Tim enorm veel succes en vooral plezier toe met zijn avontuur in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.