Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Teun Jacobs verlaat Arcen voor 20x PSAC kampioen East Stroudsburg Warriors!

Teun Jacobs verlaat Arcen voor 20x PSAC kampioen East Stroudsburg Warriors!

De Limburgse middenvelder mag in het in Pennsylvania gelegen Eiler-Martin Stadium zijn goede inzicht laten zien.

 

In Arcen speelt Teun zijn wedstrijden voor DEV-Arcen 1 waar hij van belangrijke waarde is voor zijn team. Bij de aan de grens gelegen club is Teun een middenvelder die ook centraal in de verdediging uit de voeten kan. Met een goed inzicht en een goede pass is hij instaat om een goede opbouw te verzorgen. Naast een goede opbouw beschikt hij over een mooie steekpass waardoor hij de aanvallers vrij voor het doel kan zetten. Teun is een speler die niet bang is voor de harde duels waardoor hij vaak de bal veroverd.

 

Teun heeft met East Stroudsburg University, een topper in de PSAC conference, een mooie university gevonden om zijn master in Sport Management te combineren met top voetbal. Het Eiler-Martin Stadium heeft een capaciteit van 6000 toeschouwers wat meer is dan bijvoorbeeld het stadion van eredivisionist Excelsior. Samen met teamgenoten die verschillende landen komen gaat Teun proberen om net als in het seizoen 2017 kampioen te worden. Hij speelt met team genoten uit Zweden, Engeland, Brazilië en natuurlijk de VS.

 

Waar Teun in Nederland bij DEV-Arcen speelt met Venlo als grootste stad in de buurt, gaat hij in East Stroudsburg in de rook van New York City spelen. Een perfecte plek dus om te studeren, te sporten en te genieten van het leven in New York. Teun krijgt dus ook de kans om zichzelf te ontwikkelen als dorpse jongen in een miljoenen stad.

Wij wensen Teun veel succes op de East Stroudsburg University met zijn studie en het voetbal bij de Warriors! Ben jij ook geïnteresseerd in een Amerikaans avontuur en wil jij je kans beproeven? Schrijf je in!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.