Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings #Fromtheboardroom

Teun Jacobs nieuwste aanwinst KingsTalent!

Teun Jacobs nieuwste aanwinst KingsTalent!

Na zijn eigen avontuur in de VS, gaat Teun je nu helpen jouw droom waar te maken.

Tijdens zijn laatste jaar van zijn bachelor SPECO Sportcommunicatie is Teun geënthousiasmeerd geraakt over sporten en studeren in Amerika, waardoor hij in contact kwam met KingsTalent. Een klein jaar later was zijn overstap officieel een feit en werd het vliegtuig gepakt naar New York om te studeren aan East Stroudsburg University (Pennsylvania). Daar is Teun zijn MBA Sport Management gestart en maakte hij onderdeel uit van het Men’s Soccer Team van de ESU Warriors. Hier speelde hij zich als centrale middenvelder direct in de basis en werd hij een belangrijk onderdeel van het team dat uiteindelijk het PSAC tournament bereikte.

Teun ontving een PSAC Scholar-Athlete award voor zijn prestaties in de schoolbanken (3.8 GPA) gedurende het 2019-2020 seizoen.

 

East Stroudsburg University

East Stroudsburg University is een school gelegen in Pennsylvania, anderhalf uur van New York en Philadelphia. De ESU Warriors komen uit in de NCAA Division II, in de Pennsylvania State Athletic Conference (PSAC). De Warriors beschikken bovendien over een stadion waar menig Keuken Kampioen Divisie jaloers op is. Met een capaciteit van 6.000 is het Eiler Martin Stadium een stadion van het hoogste niveau.

 

Met al zijn ervaring helpt Teun je graag om jouw droom te verwezenlijken. Hij vertelt je graag over zijn ervaringen en jouw mogelijkheden om sport en studie in Amerika te combineren. Welkom Teun!

 

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.