Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Team Kingdom NL’er Raphaël Smeenk vertrekt naar Amerika!

Team Kingdom NL’er Raphaël Smeenk vertrekt naar Amerika!

Baseballer van Team Kingdom NL, Raphaël Smeenk, verlaat Nederland en gaat naar Amerika. Hij gaat sport en studie combineren aan Panola College.

Raphaël is op 9-jarige leeftijd begonnen bij Quick Amsterdam. Op het honkbal veld zijn er natuurlijk ook allemaal verschillende posities, zijn favoriete positie is korte stop. Op dit moment speelt Raphaël in hoofdklasse bij L&D Amsterdam. Hij verlaat zijn teamgenoten en vertrekt naar Panola College in Texas. Het niveau op baseball gebied is een stuk beter in Amerika in vergelijking met baseball in Nederland. Raphaël kijkt er dan ook heel erg naar uit om zijn grote passie voor baseball voort te zetten in Amerika.

Het baseball team van de Panola Ponies staat onder leiding van Todd Shelton. Het team staat komend jaar voor het 12e jaar onder leiding van Todd. De Ponies spelen in de NJAA Texas Eastern Athletic Conference tegen onder anderen Angelina College, Paris Junior College en Navarro College. Raphaël zal de enige Nederlandse speler zijn in het baseball team van Panola College. Naast baseball kan je ook studie met basketbal en volleybal combineren.

We wensen Raphaël heel veel succes en vooral veel plezier bij zijn tijd in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.