Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Baseballer Raphaël Smeenk maakt droom waar

Baseballer Raphaël Smeenk maakt droom waar

In de zomer van 2022 vertrok Raphaël naar Panola College. Deze zomer vertrekt hij, na 2 jaar bij een JUCO gespeeld te hebben, naar Tarleton State University, een NCAA D1 school. Hier zal hij zijn studie en baseball carrière gaan vervolgen. 

In de zomer van 2022 is Raphaël Smeenk, toen 18 jaar oud, vertrokken naar Panola College. In de afgelopen twee jaar heeft hij ervaring opgedaan in hét honkbal land van de wereld. De voormalig honkballer van Team Kingdom NL vertrok dan ook met een doel naar de VS. ”Na twee jaar college wil ik naar een grote universiteit om daar het derde en vierde jaar van mijn opleiding te volgen. En dan in de draft komen voor de MLB. En natuurlijk de Olympische Spelen in 2028.’‘ Na twee jaar college is hij dan ook klaar voor een nieuwe uitdaging en komt zijn eerste doel uit: het spelen bij een grote universiteit op het hoogste college niveau in de VS.

Tarleton State University is een school in de staat Texas. Hiermee blijft Raphaël dus woonachtig in dezelfde staat als bij Panola. Bij de Tarleton Texans zal hij zijn wedstrijden gaan spelen in de Western Athletic Conference, waar hij tegen scholen uit LA, Californië en Arizona zal gaan spelen.

We zijn ervan overtuigd dat Raphaël een goede toevoeging zal zijn voor het baseball team van de Texans. Heel veel plezier Raphaël!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.