Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Stijn van der Slot Graduates at DePaul University

Stijn van der Slot Graduates at DePaul University

Twee jaar lang studeerde, voetbalde en woonde Stijn van der Slot in een van Amerikaans mooiste steden. In Chicago stond hij in de spits van DePaul men’s soccer team en daarnaast volgde hij de studie Master of Urban Development. Afgelopen vrijdag rondde hij zijn Master opleiding af in Amerika.

 

Voor zijn komst naar de VS was Stijn een vaste waarde in het team van VVSB, de club uit Noordwijkerhout die op dit moment in de tweede divisie. Na zijn overstap naar Amerika verworf Stijn direct een vaste plaats in de spits van het team uit Chicago. Hij deed dit dermate goed dat hij dragende speler werd en zelfs topscorer van het team. Dat uitkomt in de Big East conference. Het allerhoogste niveau als het gaat over college sports. Zelfs een kreeg hij ook een award Big East Honor Roll , door zijn prestaties op het veld.

 

 

 

Naast een belangrijke kracht was hij ook een stabiele student. Na het afronden van zijn BA Future Planet Studies in Nederland, koos hij voor de studie Uravn Development. Dit, in combinatie met topsport en een bijbaan in het centrum van Chicago, beleefde hij een drukke tijd. Maar niet minder succesvol.

 

Via deze weg willen we Stijn feliciteren met het behalen van zijn Master Degree. Op naar de volgende stap in je carriere.

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.