Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Spelmaker Lucas Jacobs maakt stap naar Kansas

Spelmaker Lucas Jacobs maakt stap naar Kansas

Lucas Jacobs, spel- en smaakmaker van JEKA, trekt de Bredase deur achter zich dicht. De man die er bijna eigenhandig voor zorgde dat JEKA met het kampioenschap terugkeert in de tweede klasse verruilt zijn club voor Baker University in Kansas USA.

 

 

 

Dat Lucas talent had werd al vroeg duidelijk toen hij op jonge leeftijd werd gescout door NAC Breda. Vol verwachting toog hij naar de profclub uit Breda. Zoals velen kwam hij tekort voor de absolute top; het betaald voetbal. Jarenlang is hij ware schrik in het amateurvoetbal. Met zijn sleur- en werkvermogen, tactisch inzicht en het vermogen om wedstrijden te beslissen met doelpunten en assists. Veel doelpunten en assists. Met drie doelpunten en een assists in de kampioenswedstrijd een aantal weken geleden als kers op de taart.

 

 

 

Dit zorgde ervoor dat Baker University contact opnam met de spits annex aanvallende middenvelder. Baker is een gerespecteerd top team uit de Amerikaanse NAIA competitie. Vorig jaar verloor men de playoff final om het conference championship van het oude team van Maurits Gersen en Geert Bijl. Wel kwalificeerde het team zich voor de nationals. Het nationale kampioenschap met de beste teams uit Amerika.

 

Voor Lucas een droom die uitkomt en een mooi vervolg op zijn toch al spectaculaire carriere. Na het afronden van zijn VWO start hij in de VS met zijn bedrijfskunde opleiding. Wij wensen Lucas enorm veel succes zowel op het veld als in de schoolbanken.

Mocht je Lucas en alle andere talenten willen volgen? Check dan ons Instagram accout voor dagelijkse achtergronden.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.