Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings Updates

Spa ontwikkelt zich door bij Maryville University

Spa ontwikkelt zich door bij Maryville University

Florieke Spa maakt binnen drie seizoenen de stap van de derde klasse, via de Landelijke Subtopklasse naar Amerika

Florieke Spa begon op zesjarige leeftijd met hockeyen bij LHC in Lochem. In de jeugd van Lochem heeft Florieke op verschillende niveaus gespeeld waarbij zij in de U16 nog uitkwam in de regionale derde klasse, het 7e niveau van Nederland. Nu, twee seizoenen later, speelt Florieke voor het U18-1 team van LHC waarmee zij het heeft weten te schoppen tot de landelijke subtopklasse (3e niveau van Nederland). Een fantastische stap in haar ontwikkeling die ze voort mag gaan zetten bij Maryville University in Amerika.

Dat Florieke hard werkt is iets wat vast staat, maar daarnaast heeft Florieke de echte winnaars mentaliteit en is ze behoorlijk competitief. Naast deze eigenschappen heeft Florieke een goed forehand schot in huis en is ze sterk aan de bal met haar dribbel. Hiermee weet Florieke veel goals te maken als echte spits.

Florieke zal haar stijgende lijn voort gaan zetten bij Maryville University. Een scherpe spits kunnen ze bij Maryville goed gebruiken dus met de transfer van Florieke voegt de school een grote waarde toe aan het team. Florieke hoopt van grote waarde te kunnen zijn binnen het team maar daarnaast zichzelf nog verder te ontwikkelen.

Wij wensen Florieke heel veel plezier en succes bij Maryville University!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.