Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Softbalster Mara Vonk gaat naar Garden City Community College!

Softbalster Mara Vonk gaat naar Garden City Community College!
Foto: Renata Jansen Fotografie

Een transfer van de Amsterdam Pirates naar Garden Community College, aankomende zomer verruilt Mara Vonk Nederland om softbal te gaan combineren met studie aan De Garden City Community College.

Mara komt uit een echte honkbalfamilie waarbij ze het stokje over heeft gedragen van haar vader, opa en overgroot opa. In 2018 kwam Mara bij het softbal team O16 van de Amsterdam Pirates waar ze na een seizoen al mocht meedoen bij het gevorderde team van de O21. Hiermee speelde ze op het hoogste nationale niveau. Daarnaast werd Mara in 2018 en 2019 geselecteerd voor de National Little League juniorenselectie teams, in honkbal en softbal. In het jaar 2021 trainde Mara mee met het eerste seniorenteam en in seizoen 2022, werd Mara samen met het tweede seniorenteam Nederlands Kampioen. In seizoen 2023 mocht ze ook meedoen met wedstrijden in het eerste seniorenteam van de Amsterdam Pirates.

Mara is een speelster die over haar slaan veel kracht, tempo en acceleratie heeft. Daarnaast is haar oog en hand coördinatie erg goed. Ook is ze bij een veldpositie bewust van haar omgeving. Als laatste heeft ze bij het honklopen veel moed, tempo en acceleratie.

Ze gaat deel uitmaken van het team dat wordt gecoached door Amy Schmeckpeper. Zij werd benoemd tot Conference coach van het jaar. Mara zal aankomende zomer vertrekken om dit team te gaan versterken.

Wij wensen Mara heel veel succes en plezier met haar avontuur in de VS!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.