Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Simon van Rheeden signs at Auburn University, Montgomery AL.

Simon van Rheeden signs at Auburn University, Montgomery AL.

Simon van Rheeden uit Oud-Beijerland speelt vanaf deze zomer voor het men’s soccer team van Auburn University at Montgomery Alabama. Het jeugdexponent uit de SHO-opleiding (Hoofdklasse) stapt in augustus in het vliegtuig om onderdeel te gaan uitmaken van de AUM Warhawks. De Warhawks maken deze zomer de overstap van NAIA naar NCAA DII. Hier willen zij direct een gooi doen naar het kampioenschap. De 19-jarige spits uit Oud-Beijerland is een goaltjesdief pur sang. Hij stond in de jeugdopleiding van SHO garant voor doelpunten.

Head coach Wulf Koch van de AUM men’s soccer team is zeer verheugd met de komst van Van Rheeden: “Wij kijken erg uit naar de komst van Simon! Op dit moment hebben we een uitgebalanceerd team met diverse nationaliteiten. Met spelers uit Zweden, Zuid Afrika, Schotland en Engeland hebben we een goede basis voor een succesvol seizoen volgend jaar. We misten alleen in de voorhoede nog scorend vermogen. Met de komst van Simon en naar alle waarschijnlijkheid nog een ’top quality forward’ gaan we een gooi doen naar de titel volgend jaar.”

KingsTalent wenst Simon veel succes in the States komend seizoen! Natuurlijk zullen we hem op de voet volgen en verslag doen van zijn avonturen. Deze avonturen worden op deze website gedeeld. Wil je Simon’s verhalen blijven volgen; like ons op Facebook, volg ons op instagram of twitter.

Lijkt jou het ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.