Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

UMass Amherst versterkt zich met Vera Heering

UMass Amherst versterkt zich met Vera Heering

De Bossche verdediger heeft ervoor gekozen om haar dromen achterna te gaan en terug te keren naar de VS.

 

Vera is op haar zevende begonnen met hockeyen bij HC Den Bosch waar ze haar de gehele jeugdopleiding heeft doorlopen. Met verschillende successen zoals 2x tweede op het NK met de B1 en het behalen van de playoffs met de A1 weet ze hoe het is om op het hoogste niveau te presteren. Het afgelopen jaar was ze vice-aanvoerder van HCDB MA1. Dit jaar is ze overgestapt naar Union dames 1 om in de overgansklasse te spelen.

 

 

 

De rechtshandige rechtsback beschikt over een goed overzicht waardoor ze een belangrijke schakel is in de opbouw. Vera is daarnaast fysiek sterk en zeer constant in haar spel waardoor ze een bijna niet te passeren verdediger is. Ze is onverstoorbaar in haar spel en laat zich niet gek maken door haar tegenstanders wanneer ze onder druk komt te staan.

 

Vera komt in een warm bad terecht bij de University of Massachusetts Amherst, waar ze goed geholpen kan worden door twee Nederlandse meiden. Naast Nederlanders en natuurlijk Amerikanen gaat Vera samen spelen met speelsters uit Engeland, Nieuw Zeeland en Duitsland. Net als bij andere scholen zijn ook bij UMass Amherst de faciliteiten geweldig en met een nog nieuw hockey complex gaat Vera haar zeker thuis voelen. Het Gladchuk Field Hockey Complex is sinds 2015 de thuisbasis van de hockeysters.

 

Wij wensen Vera veel succes bij UMass Amherst met het hockeyen en haar studie. Wij blijven haar acties op de voet volgen. Wil jij ook je Amerikaanse droom leven? Sign up now!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.