Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Femke de Goeij gaat naar LIU Post en is een Pioneer

Femke de Goeij gaat naar LIU Post en is een Pioneer

Waar LIU Post vorig jaar nog uitkwamen in de NCAA D2 gaan ze na het samenvoegen van het Field Hockey programma met LIU Brooklyn uitkomen in de D1. Hier gaat Femke de Goeij spelen tegen de beste teams van Amerika.

 

Femke speelt heel haar leven lang al bij haar plaatselijke hockey club in Uden. Hier kan ze al jaren lang gemakkelijk het netje kan vinden. De 1,85m lange aanvalster is letterlijk en figuurlijk een groot gevaar voor de tegenstanders. Dit bewees ze vorig jaar maar weer door de topscorers titel te pakken. De speelster van HC Uden MA1 speelt heel haar leven al in de selectieteams van de club.

Haar sterkste punt, het afmaken, viel ook op bij coach Raenee Savin waardoor ze de 17-jarige aanvalster graag naar haar team haalde. Ook voor Raenee Savin wordt het haar eerste jaar in de NCAA D1. Met de ervaring van het team van LIU Brooklyn en de kwaliteiten van de coach moet dit helemaal goed komen.

 

LIU Post ligt gelegen in een mooi gedeelte van New York waar Femke zeker kan gaan genieten van haar tijd in Amerika. In een mooie omgeving op nog geen 30km afstand van Central Park gaat Femke top hockey en top faciliteiten combineren met een top school. In het Bethpage Federal Credit Union Stadium gaat Femke haar wedstrijden spelen. Dit mooie stadion met ruimte voor ruim 4000 supporters word het nieuwe thuis voor de aanvaller uit Uden.

Wij wensen Femke veel succes zowel op sportief als academisch gebied. Wij blijven haar voor de laatste nieuwtjes op de voet volgen. Wil jij net als Femke en onze andere talenten genieten van topsport in combinatie met een top studie? Schrijf je in!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.