Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Berbel Rozema laat Rotterdam achter zich een kiest voor een avontuur in de VS

Berbel Rozema laat Rotterdam achter zich een kiest voor een avontuur in de VS

De 19-jarige spits van HC Rotterdam dames 1 heeft zich op de hockey showcase in de kijker gespeeld van de University of Massachusetts Lowell.

 

De Rotterdamse spits heeft heel haar carrière voor de club uit haar geboorteplaats gespeeld. Waar ze begon in de jongste jeugd en uiteindelijk steeds beter werd en in hogere teams kwam heeft ze dames 1 bereikt. Binnen HC Rotterdam heeft Berbel meerdere kampioenschappen en promoties verdient. Zo is ze landskampioen in de superA geworden met de A1 en heeft ze promotie naar de promotieklasse afgedwongen met dames 1.

 

Berbel is een snelle spits die gevaarlijk is in de cirkel, ze heeft een neusje voor de goal en beschikt over en goede actie. Naast dat ze makkelijk scoort ziet ze het spelletje goed en coacht ze haar team. Ze is fanatiek en beschikt over een goede teamspirit waardoor ze alles voor het team geeft, een goede kwaliteit die in de VS minstens net zo belangrijk is dan in Nederland.

 

Op de hockey showcase liet de coach van UMass Lowell haar blik vallen op Berbel en was zeer geïnteresseerd in de spits. De campus van de University of Massachusetts Lowell wordt gesplitst door een rivier waardoor Berbel haar wedstrijden hockeyt aan de andere kant dan ze haar studie volgt.

Wij wensen Berbel veel succes bij de University of Massachusetts Lowell met zowel haar studie als het hockey. Wij hopen nog veel van haar te horen en brengen je de laatste nieuwtjes. Ben jij ook geïnteresseerd om je studie te combineren met topsport in de VS? Schrijf je in!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.