Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Annerens Tijm van Eredivisie Vrouwen naar de USA

Annerens Tijm van Eredivisie Vrouwen naar de USA

Keepster Annerens Tijm maakt deze zomer de overstap naar Amerika en gaat het doel verdedigen van de University of Massachusetts Lowell. Ze verlaat de Eredivisie vrouwen voor een avontuur bij een mooie NCAA D1 school die met Annerens een top speelster binnen halen. Maar voor Annerens naar Amerika vertrekt eerst het belangrijkste en dat is afstuderen in Nederland.

 

Annerens heeft al voor mooie clubs gespeeld met mooie resultaten. Tot de B1 speelde ze bij de jongens van ONS Sneek waar ze met de C1 kampioen in de hoofdklasse was geworden. De tweede seizoenshelft van haar eerste jaar B maakte ze de overstap naar Sc Heerenveen om te spelen bij het belofte elftal. Het volgende seizoen promoveerde ze met de belofte en zat meerdere malen op de bank bij het eerste. Haar talent viel op en in 2015 maakte ze de stap naar PSV waarmee ze in het eerste seizoen 3e werd in de eredivisie. Haar seizoen bij PSV behaalde ze de tweede plek in de eredivisie een mooie prestatie tussen grootmachten Ajax en FC Twente. Daarnaast heeft ze in het seizoen 2016/2017 de bekerfinale gekeept bij PSV. Na PSV maakte ze de overstap naar Achilles’29 waar ze tot op heden onder de laat staat.

 

Aan de teams waar Annerens voor heeft gespeeld te zien blijkt wel dat ze verschillende goede kwaliteiten heeft en hier ook echt het verschil mee maakt. Haar kernkwaliteiten zijn de 1-op-1 momenten en het coachen van haar verdediging. Annerens is snel in het 1-op-1 duel en zit goed laag waardoor ze vaak aan het langste eind trekt.

 

 

Ze is niet bang om het duel aan te gaan en gaat altijd vol voor de bal. Annerens is ook goed in het coachen van haar verdediging waardoor ze vaak op de goede plek staan. Daarnaast is ze niet bang om te voetballen om zo tot een goede oplossing te komen.

 

De 22-jarige keepster gaat spelen voor de Umass Lowell River Hawks die uitkomen in de America East Conference. Ze spelen hier tegen teams als de University at Albany en de University of Hartford in mooie wedstrijden. Umass Lowell beschikt over een mooi complex met geweldige faciliteiten waar de meeste Eredivisie teams jaloers op zullen zijn. Op het goede kunstgrasveld mag Annerens haar kwaliteiten laten zien.

 

Wij wensen Annerens veel succes bij de University of Massachusetts Lowell. Wil jij net als Annerens en onze andere talenten topsport combineren met een leuke studie aan een top universiteit? Schrijf je in!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.