Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Signed! Steven Bliemer naar Cincinnati

Signed! Steven Bliemer naar Cincinnati

Steven Bliemer verruilt Kozakken Boys voor Cincinnati Christian University! Zijn huidige opleiding commerciele economie vervolgt hij in de States in combinatie met topsport bij de CCU Eagles!

 

 

De technische middenvelder speelde in de jeugd voor SCO en TSC alvorens hij de overstap maakte naar Kozakken Boys. Seizoen 2017-2018 kwam hij uit in de U19 in de 3edivisie en afgelopen seizoen was hij onderdeel van de 2e senioren selectie. Steven is een middenvelder met een prima loopvermogen, inzicht en techniek. Een middenvelder die het gehele middenveld kan bestrijken maar ook nog gevaarlijk kan zijn met een zijn inzicht en passing. Een welkome versterking voor het team van head coach Connor Campbell.

 

 

Cincinnati Christian University is een kleine universiteit in de grote stad Cincinnati. Cincinnati is een stad met ongeveer 300.000 inwoners.

 

 

 

Met zijn team komt Steven uit in de River State Conference. Een sterke conference met landelijk gerankte teams. Met wedstrijden tegen teams uit Kentucky, Pennsylvania, Indiana, Ohio en West Virginia gaat hij ook nog eens veel van het land zien! Een fantastische uitdaging voor de Nederlander. Naast het voetballen gaat hij zijn studie commerciele economie vervolgen. Na drie jaar CE in Nederland te hebben gestudeerd aan de Avans stapt hij in Amerika in het vierde jaar in.

 

 

 

Zijn teamgenoten komen over werkelijk uit de hele wereld. Teamgenoten uit Brazilie, Engeland, Australie, Senegal, Amerika en nu dus ook Nederland. Een fantastisch avontuur staat op het punt om te beginnen. Het hele KingsTalent team wenst je enorm veel plezier en heel veel succes in Cincinnati.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.