Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sem van der Leer nieuwste signing van Life University

Sem van der Leer nieuwste signing van Life University

Ook Sem van der Leer maakt dit jaar de overstap naar Life University. Sem gaat Excelsior Rotterdam verlaten voor een Amerikaans avontuur.

 

Sem had al vanaf zijn derde een bal aan zijn voeten. Toen hij vijf was sloot hij aan bij een echte voetbalclub, Victoria’04. Hier viel zijn talent al snel op. Een jaar later had hij zich in de kijker gespeeld bij Feyenoord en Excelsior. Na een proefperiode sloot Sem aan bij Excelsior op zijn zevende.

Bij Excelsior speelde Sem altijd op het hoogste jeugdniveau en tegen de beste ploegen. Ook tegen internationale clubs zoals PSG, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Chelsea, Besiktas, etc. Op nationaal niveau kwam Sem tegen ploegen als PSV, Ajax en Feyenoord te spelen.

Na ruim 11 jaar gaat Sem Excelsior verlaten en sluit hij aan bij de Running Eagles van Life University. Het team van Life is erg goed en zit vol bekenden van ons. Sem is alweer signing nummer 5 van Life dit jaar. Volgend jaar kan de ploeg uit Georgia met een oranje tenue gaan spelen wat ons betreft ;).

Life University komt uit in de NAIA Mid South Conference. Hier zullen Sem zijn kwaliteiten getest en verbeterd worden. Life biedt veel aandacht aan de ontwikkeling van hun talenten, zowel op sportief als academisch niveau. Sem zal dus alle kansen krijgen zichzelf te ontwikkelen, binnen en buiten het veld.

 

Wij wensen Sem heel veel succes en plezier in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.