Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sean Mook is een USAO Drover!

Sean Mook is een USAO Drover!

Sean Mook vertrekt aankomend jaar naar Amerika om sporten en studeren te gaan combineren aan de University of Arts and Science of Oklahoma (USAO). Na zijn VWO gymnasium afgerond te hebben vond de 18-jarige Sean dat hij toe was aan de volgende stap, namelijk sporten en studeren in Amerika.

 

Sean is een middenvelder die al zijn gehele jeugdcarrière heeft gestreefd naar resultaat. Na op 5-jarige leeftijd zijn carrière te starten bij lokale voetbalclub DVSU maakte hij al snel de overstap naar de jeugd van SV Houten om op een hoger niveau te voetballen. In zijn vier jaar bij SV Houten wist Sean maar liefst vier keer kampioen te worden.
Na deze vier jaar bij Houten wist Sean dat hij klaar was voor nóg een stapje hogerop, en dus vertrok hij naar de O17 van Kampong, dat zijn wedstrijden speelt in de derde divisie landelijk. Hij werd al snel benoemd tot aanvoerder en kon met zijn positie op het middenveld, zijn zowel technisch als inzichtelijk vermogen en zijn uitstekende steekpass bewijzen dat hij één van de grootste talenten van Kampong was.

In Amerika zal Sean ondanks zijn jonge leeftijd snel zijn draai kunnen vinden. Bij de USAO Drovers spelen momenteel al twee Nederlanders: Angelo Leendertse en Bram Dekker. Deze jongens zullen Sean een warm welkom geven en hem begeleiden en helpen bij zijn avontuur in Amerika. Ook voor Sean zelf zal aanpassen niet zo moeilijk worden aangezien hij bekend staat als een zeer sociaal persoon.

De Drovers zijn gewend om hoog te eindigen in de conference en ze zijn ook niet onbekend met het spelen van Nationals. Lange tijd hebben ze zelfs behoord tot de top 25 scholen van Amerika. Met Sean als versterking aankomend jaar krijgt hij de mogelijkheid om zich te ontwikkelen tot een spelverdeler en belangrijke schakel binnen het team, waar de school jaren plezier van kan hebben (en Sean zelf ook natuurlijk)!

 

Wij wensen Sean heel veel plezier en succes met de laatste voorbereidingen in Nederland en aankomende lente in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.