Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sacha de Corte is een Young Harris Mountain Lion!

Sacha de Corte is een Young Harris Mountain Lion!

Sacha de Corte is een Mountain Lion. Hij is recent op het vliegtuig naar Georgia gestapt. Hier gaat hij sport en studie combineren aan Young Harris College.

Sacha de Corte is een Belgische verdediger die op zijn vijfde al uit kwam voor de jeugd RSG Anderlecht. Gedurende zijn loopbaan bij deze jeugdacademie heeft hij geregeld de aanvoerdersband om zijn arm gehad en tegen de jeugdteams gespeeld van clubs als Barcelona, Manchester United, Dortmund en Ajax. Na 12 seizoenen maakte Sacha de overstap naar de jeugdopleiding van KAA Gent om vervolgens weer terug te keren bij Anderlecht.  In zijn laatste seizoen speelde hij voor KVK Nivone. Hier kwam hij uit op het hoogste regionale niveau.

Young Harris is een bekende school voor KingsTalent. Britt Verstegen en Yesin van der Pluijm hebben namelijk afgelopen seizoenen het tenue van deze school gedragen. Vanuit het men’s soccer team van Young Harris heeft Yesin van der Pluijm de geweldige overstap naar het profvoetbal weten te maken! Het men’s soccer team van Young Harris komt uit in de Peach Belt Conference en wist afgelopen seizoen de Conference te winnen, het Peach Belt Tournament te winnen en het ook nog behoorlijk ver te schoppen in de D2 Nationals. Het is dus een team waar de lat behoorlijk hoog ligt!

Wij weten dat dit bij Sacha ook zo is. Dus wij zijn er ook heilig van overtuigd dat Sacha volledig in het plaatje van de Mountain Lions zal passen. Heel veel succes toegewenst Sacha! Wij blijven je ongetwijfeld volgen.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.