Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Sacha de Corte wint zijn allereerste award!

Sacha de Corte wint zijn allereerste award!

Sacha de Corte, verdediger bij Young Harris College, is uitgeroepen tot ‘Peach Belt Conference Men’s Soccer Defender of the Week’.

De Young Harris Mountain Lions wisten afgelopen weekend met een overtuigende 5-0 te winnen van USC Aiken. Het team van Sacha en mede KingsTalent-atleet Pieter Hamhuis had deze wedstrijd 20 schoten, waarvan 10 op doel. De Belgische verdediger was de afgelopen weken van belangrijke waarde in de verdedigende linie van zijn team. Zo wisten Sacha en Pieter samen al 4 wedstrijden de 0 te houden. Ook in de wedstrijd tegen USC Aiken wist Young Harris het aantal doelpogingen van de tegenstander tot een minimum van 4 schoten op doel te beperken. Door dit sterke defensieve optreden is Sacha bekroond tot ‘Peach Belt Conference Men’s Soccer Defender of the Week’! De Mountain Lions van Young Harris nemen het morgen op tegen Clayton State. Hier zal Sacha met zijn team gaan strijden voor hun derde overwinning op rij!

Wij zien de volgende award wel weer verschijnen Sacha!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.