Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Ruben Kuypers volgt zijn droom naar Amerika!

Ruben Kuypers volgt zijn droom naar Amerika!

Ruben Kuypers verruilt Nederland voor Amerika om daar te voetballen en studeren aan het Blue Mountain College.

Ruben weet op zijn vijfde al wat hij wil en dat is voetballen. Daarom sluit hij zich aan bij TSV Gudok. Hier speelt hij vanaf het begin in de hoogste team van zijn leeftijdscategorie. Op zijn tiende staat Klopt Willem II aan de deur en scouten hem. In het seizoen van 2013-2014 is Ruben aanvoerder van zijn team. Tijdens dit seizoen heeft hij veel successen met zijn team en weet hij meerdere grote toernooien te winnen. Deze toernooien waren op hoog internationaal niveau. Ook speelt hij met Willem II op het hoogste jeugdniveau van Nederland. Na twee jaar bij Willem II besluit hij de academie te verlaten en gaat naar een amateur vereniging waar hij in de U15 komt en speelt op het derde niveau van Nederland. Momenteel speelt hij bij SV Rijen in het U19.

Ruben is een zeer sociaal en meegaand persoon. Hij is altijd in voor een lolletje en kan met iedereen overweg. Hij is altijd eerlijk en niet bang om zijn mening te geven op een beleefde manier. Zowel op het veld als daarbuiten is hij zeer gedisciplineerd in wat hij doet en geeft hij altijd alles wat hij heeft. Ruben is een harde werker met een sterke mentaliteit. Naast het voetballen was hij een competitieve bokser.

De school waar Ruben heen gaat is Blue Mountain College. Blue Mountain College werd in 1873 opgericht door brigadier-generaal Mark Perrin Lowrey. Het meer dan 140 jaar oude co-educatieve instituut heeft een schitterende geschiedenis in het opleiden van jonge vrouwen en mannen. Blue Mountain College is een NAIA school en zijn in 2013 in de Southern States Athletic Conference gekomen. Afgelopen seizoen hebben de Toppers een overall record van 7 om 9 behaald en hiermee de zevende plek behaald.

Wij wensen Ruben veel succes toe in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.