Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Rosalie Post wordt een UNH Wildcat!

Rosalie Post wordt een UNH Wildcat!

De zeventienjarige verdedigster stapt binnenkort in het vliegtuig richting Durham, New Hampshire om zich aan te sluiten bij de University of New Hampshire Wildcats!

 

Rosalie begon op haar zevende met hockeyen bij de Haagse hockeyclub HDM. Deze club heeft een van de beste jeugd hockeyopleidingen in Nederland. Bij HDM speelde Rosalie in de hoogste jeugdteams van de academie in de hoogste divisies. Rosalie zat erg op haar plek bij HDM, wat ze bekroonde door diverse individuele hockeyprijzen binnen te halen. In het seizoen 2016-2017 behaalde ze met het Onder 14 team van HDM de tweede plaats op het Nationale Indoor Kampioenschap, wat een prestatie is om trots op te zijn! Bij het Nationale Veldhockey Toernooi wisten ze zelfs de eerste plek te halen, fantastisch! In het seizoen daaropvolgend vertrok ze naar VMHC Cartouche en kwam ze uit in de Super B League. Daar wist zij in het seizoen 2018-2019 haar seizoen te bekronen met de topscoorderstitel op haar naam te zetten voor zowel indoor als veld in het Onder 16 team.

Tot nu toe kunnen we wel stellen dat de UNH Wildcats een erg succesvolle hockeyster in huis hebben gehaald. Maar deze goede lijn wil Rosalie natuurlijk doortrekken aan de andere kant van de oceaan. Haar favoriete positie is rechtsback, maar ze kan daarnaast vrijwel alle posities in de verdediging en op het middenveld bekleden. Haar tactisch vermogen, fysieke kracht en techniek maken haar de complete verdedigster. Haar gevoel voor timing laat ze zien aan de hand van haar sterke blocktackles. Ook zijn zowel de penalty corners and penalty strokes bekend terrein voor Rosalie. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze veel ervaring op het hoogste niveau, iets dat zeker van pas komt in Amerika!

 

De University of New Hampshire is opgericht in 1866 en bevind zich in Durham, New Hampshire. De universiteit ligt op een uur rijden van plekken als Boston, Portland and White Mountains. Voor een ritje naar de Atlantische Oceaan ben je 20 minuten kwijt. De universiteit heeft ruim 13.000 studenten en biedt 31 sporten aan, waarvan field hockey er één van is.

Wij blijven Rosalie op de voet volgen in Amerika en wensen haar enorm veel plezier en succes!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.