Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Roos van Aarle naar Lewis & Clark Community College!

Roos van Aarle naar Lewis & Clark Community College!

Aanvoerster van RKSV Nuenen U20, Roos van Aarle, vertrekt naar Portland om te gaan voetballen en studeren aan Lewis & Clark Community College!

Dat Roos van Aarle sportief is aangelegd is niks nieuws. Op haar vierde begon ze al met korfballen waar Van Aarle talent voor heeft. Zo won ze in haar viertien jaar lange korfbal carrière onder andere het Nationaal kampioenschap en werd ze geselecteerd voor het district talenten team. In 2021 ging Van Aarle over op voetbal waar de successen haar sindsdien om de oren vliegen. Van Aarle werd topscoorder in het najaar van 2021, voorjaar van 2022 én najaar van 2022, maar greep ze in deze competities telkens nét naast het kampioenschap en moest ze genoegen nemen met een tweede plaats. Van Aarle is momenteel aanvoerder van RKSV Nuenen U20 waarmee zij in de eerste klasse uitkomt en, net als vorige seizoenen, zichzelf wederom topscoorder mag noemen.

Dat Roos zich de absolute topscoorder mag noemen is niet vreemd. Haar tempo, vasthoudendheid en aanvallende drive maken dat de doelpunten er stuk voor stuk invliegen. Haar pass- en schiet vaardigheden komen goed van pas op haar favoriete positie linksbuiten, maar ze kan op elke positie voorin uit de voeten.

Het scorende vermogen van Roos is iets waar diverse Amerikaanse scholen interesse in hadden. Echter sprak het totale pakket wat Lewis & Clark Community College Van Aarle te bieden had, haar het meeste aan. Met haar als toevoeging hopen de Pioneers het scorend vermogen van het team te vergroten en een stijgende lijn in te zetten.

Wij wensen Roos heel veel plezier en succes bij Lewis & Clark Community College!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.