Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards Updates

Robin Verhoeven is voor de derde keer verkozen tot ‘Goalkeeper of the Week’!

Robin Verhoeven is voor de derde keer verkozen tot ‘Goalkeeper of the Week’!

Het men’s soccer team van Texas A&M hadden afgelopen week twee wedstrijden op het programma staan. Vorige week woensdag namen ze het in eigen huis op tegen het men’s soccer team van Oklahoma Christian, een gewaagde tegenstander.

De thuisploeg wist in deze wedstrijd 5 keer op doel te schieten, met een totaal van 12 schoten en kregen er zelf 7 tegen. De Dustdevils wisten in eigen huis ook niet te scoren, maar kregen ook geen doelpunt tegen door de zeven reddingen van keeper Robin Verhoeven. In de wedstrijd van afgelopen zaterdag wisten de Dustdevils met 1-0 te winnen van Midwestern State. Dankzij zes reddingen van Robin wisten ze drie punten binnen te halen. Door deze twee clean sheets is Robin voor de derde keer verkozen tot ‘Goalkeeper of the Week’! Vandaag nemen ze het in een thuiswedstrijd op tegen Lubbock Christian, waar ze zullen spelen voor hun tweede thuiswedstrijd overwinning van dit seizoen.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.