Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings Updates

Rick Lammerts tekent bij Northwestern College Iowa!

Rick Lammerts tekent bij Northwestern College Iowa!
Foto's: Ron Quinten Fotografie

Voetballer Rick Lammerts vertrekt naar Northwestern College Iowa! De 17-jarige keeper zet een nieuwe stap in zijn carrière en verruilt VV Gemert voor Northwestern College Iowa!

Rick begon zijn carrière bij zijn eigen VV Gemert. Zijn talent in het doel werd al vroeg opgemerkt. Toen hij in de U14 zat werd hij al gescout voor het KNVB District Team, waar hij tegen clubs speelde zoals VVV Venlo, FC Eindhoven, NEC en Fortuna Sittard. Een paar jaar laten werd hij gescout door NEC, waar hij met de U16 uitkwam op het derde hoogste niveau van de nationale jeugdcompetitie. Toch transfereerde Rick na een jaar weer terug naar zijn oude liefde VV Gemert. Hier kwam hij als 16-jarige zelfs in de U19 terecht!

Rick is een ware muur in het doel! Met een lengte van 1.91 meter, snelle reflexes, kalmte aan de bal en intelligentie in het spel is Rick haast niet te passeren! Met zijn lengte heerst hij ook in de lucht met lange ballen en voorzetten. Gecombineerd met een gigantische portie zelfverzekerdheid en drive kan Rick niet wachten om te spelen voor zijn nieuwe team!

Rick vertrekt komende zomer naar Northwestern College Iowa, waar aanvaller en mede-KingsTalent atleet Stan van den Beld al een jaar een sterke indruk achterlaat. Wij kijken er ontzettend naar uit om deze twee toppers volgend seizoen samen in actie te zien!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.