Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Puk Thewessen van Rosmalen naar Philadelphia!

Puk Thewessen van Rosmalen naar Philadelphia!

Voor Puk Thewessen gaat er een droom in vervulling! De 18-jarige verdediger van MEP Boxtel, woonachtig in Rosmalen, maakt deze zomer de overstap naar Amerika om hier te gaan hockeyen en studeren. Vanaf de zomer is Philadelphia haar woonplaats gelegen tussen Washington DC en New York. Drexel University is een academisch zeer hoog aangeschreven school in Amerika. In de rankings staan zij in de top 100 van Amerika.

 

Van Rosmalen naar Philadelphia! Philadelphia is, met haar 1.5 miljoen inwoners, de 5e grootste stad van de VS. De stad is interessant maar naast het “city-life” zal ze vooral veel te vinden zijn in de schoolbanken en op het veld. Puk vesterkt namelijk  het Drexel Field Hockey team dat uitkomt in de Colonial Athletic Association. Ze wordt hiermee een echte Drexel Dragon! Ze treedt hiermee in de voetsporen van Isis Cornelissen die vorig jaar de overstap maakte naar Drexel.

 

 

 

Dat Puk over talent beschikt werd al vroeg duidelijk. De talentvolle verdediger speelde in het verleden voor powerhouse HC Den Bosch, alvorens in de B-jeugd terug te keren bij MEP. Ondertussen is ze alweer enige jaren terug en mag ze zelfs aansluiten bij MEP Dames 1. Na de zomer gaat ze in Amerika de strijd aan. In de CAA wil Drexel dit jaar hoge ogen gooien. Met Puk als een van belangrijkste pionnen.

 

 

 

Nog maar een paar dagen en dan pak ze haar spullen en het vliegtuig… Super spannend! Wij wensen Puk heel veel plezier en succes in de States! Wil je Puk’s verhalen volgen? Check onze social media en blijf op de hoogte.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.