Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

PSAC All Conference – Celeste Veenstra

PSAC All Conference – Celeste Veenstra

Donderdag zal ze aantreden tegen PACE voor de halve finale van de NCAA DII Nationals.. Celeste Veenstra! Celeste maakte afgelopen zomer de overstap van AMHC Alkmaar naar de East Stroudsburg Warriors. Een aderlating voor haar team uit Alkmaar maar een sterke aanwinst voor de Warriors! Celeste kende een sterk eerste seizoen bij de warriors en wist vaak beslissend te zijn.. voor deze prestaties is ze dan ook beloond!

 

 

 

Celeste staat bekend als een speelster met een enorm scorendvermogen en heeft het vizier dan ook altijd op het doel gericht staan! Bij AMHC Alkmaar scoorde ze er aardig op los.. zo aardig dat ze zelfs het onder-18 team oversloeg en direct mocht aansluiten bij het eerste team. Celeste was een van de sterkhoudsters van het team en kroonde zich in haar laatste seizoen tot topscorer in de 1e klasse met 22 doelpunten! Dat de coach van de Warriors dus gecharmeerd was van de aanvalster was niet zo gek..

 

 

 

Celeste had in haar eerste wedstrijden nog even de tijd nodig om aan het Amerikaanse spel te wennen en om haar draai in het team te vinden. Na 5 wedstrijden brak ze de ban voor zichzelf en wist ze tegen Seton Hill haar eerste doelpunt op Amerikaanse bodem te maken! Vanaf dat moment werd Veenstra het goudhaantje van de Warriors want de 3 wedstrijden daarna wist ze telkens een doelpuntje mee te pikken. Tegen Kutztown startte ze voor het eerste in de basis en dat hebben ze geweten.. tegen de nummer 7 van het land scoorde de Nederlandse 2 maal waaronder de game-winning goal in overtime! Veenstra bezorgde hiermee eigenhandig de winst voor de Warriors.. vanaf dat moment had Veenstra haar plekje in de basis veroverd. In de wedstrijd daarna pikte ze weer een goaltje mee tegen IUP wat haar totaal op 7 doelpunten bracht! Helaas raakte Celeste hierna geblesseerd waardoor ze de laatste wedstrijden van het seizoen moest missen en vanaf de tribunes moest toekijken.. toch is ze nu weer fit om te gaan vlammen in de Nationals!

Celeste kende een sterk eerste seizoen voor de Warriors en is dus verkozen tot All-Conference speelster en behoord dus tot de beste speelsters uit de conference! Congratulations!

 

 

 

Donderdag neemt ze het dus op tegen PACE.. spannend! We blijven je hier op de voet volgen Celeste! Ben je nou benieuwd naar meer dagelijkse avonturen van onze talenten? Volg ons dan op Instagram voor de meest actuele nieuws feed.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.