Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

PRESEASON ALL-ACC TEAM AWARD – MEIKE LANCKOHR

PRESEASON ALL-ACC TEAM AWARD – MEIKE LANCKOHR

Middenveldster Meike Lanckohr ontving eerder al tweemaal een All-Conference award en behoorde daarnaast al tot het All-ACC team, het All-ACC Academic team en All-Region team. Deze prestaties kwamen voort door het binnenhalen van 20 punten voor haar team, met 9 goals en 2 assists.

De, in Voerendaal, geboren hockeyster eindigde op een gedeelde tweede plaats in de Conference in het aantal doelpunten en werd derde in punten per wedstrijd (1,54). Bovendien noteerde Meike seizoenshoogtepunten van vier punten, waarvan twee doelpunten tegen Iowa en Duke. Voor deze prestaties in back-to-back overwinningen op top-25 tegenstanders (Iowa en Duke) werd ze voor het eerst in haar carrière uitgeroepen tot ACC Offensive Player of the Week door het team te leiden met 3 doelpunten.

Vanaf vandaag kan de senior year hockeyspeelster van Wake Forest ook de Preseason All-ACC Team award toevoegen aan haar lijstje. Een prestatie van formaat!

Wij zijn enorm trots op Meike en kijken uit naar de volgende award!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.