Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Pieter Hamhuis van Young Harris naar Gonzaga!

Pieter Hamhuis van Young Harris naar Gonzaga!

Pieter Hamhuis verruilt Young Harris College voor Gonzaga University.

In 2022 maakte verdediger Pieter Hamhuis de stap naar Amerika. De dan nog speler van HHC Hardenberg besloot zijn Nederlandse club in te ruilen voor de Amerikaanse Mountain Lions van Young Harris College. Hier bewees hij zijn waarde door in 16 wedstrijden 1 goal en 1 assist te maken. In deze 16 wedstrijden wist Pieter met zijn ploeggenoten 18 goals tegen te krijgen en in totaal 28 goals te maken. Hiermee wisten ze het tot de tweede ronde van de Nationals te schoppen. Door zijn prestaties bij Young Harris werd Pieter verkozen in het ‘All-Conference Team’.

Na zijn periode bij Young Harris maakt Pieter de stap naar Gonzaga University en wordt hij een Bulldog. Het men’s soccer team van Gonzaga komt uit in de West Coast Conference. Hierbij zal hij tegen meerdere mede KingsTalent student-athletes gaan spelen, zoals Max Hamelink en Oliver Bieleveldt. Een aantal leuke Nederlandse ontmoetingen in de planning dus! Met de vervolgstap zal de voormalig verdediger van HHC Hardenberg er alles aan doen om te slagen bij de Gonzaga Bulldogs!

Wij wensen Pieter veel succes en weten dat hij er ook hier een succes van zal maken!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.