Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Pien gaat basketballen en studeren bij Miles Community College!

Pien gaat basketballen en studeren bij Miles Community College!

Basketbalster Pien gaat volgend jaar haar kwaliteiten laten zien in Amerika, ze vertrekt naar Miles Community College om daar te gaan basketballen en studeren!

Pien speelt al sinds haar achtste basketbal bij Sportiff Company Grasshoppers. Hier speelde ze altijd in de hoogste jeugdteams van haar club. In het team onder 14 won ze een nationaal toernooi en bij de onder 15 werd ze samen met haar team nationaal kampioen 3 x 3 basketbal. Op vijftienjarige leeftijd stroomde ze vervroegd door naar het onder 20 team.Terwijl ze in het onder 20 team zat trainde en deed ze regelmatig mee met het eerste seniorenteam, dat uitkwam in de Eredivisie, de hoogste nationale seniorencompetitie. In 2020 en 2022 werd Pien back-to-back toernooiwinnaar met het onder 20 en onder 21 team. Het huidige seizoen komt ze uit voor onder 21 die speelt in de Eredivisie (hoogste nationale U21 divisie) en Tweede seniorenteam (derde hoogste nationale divisie). Pien staat momenteel bovenaan in alle statistieken van het team. Zoals de meeste vrije worpen, de meeste driepunters en de meeste veldscores.

Vrienden, familie en teamgenoten omschrijven Pien als een behulpzaam, perfectionistisch en bescheiden persoon. Ze staat altijd klaar voor anderen en probeert ze te helpen waar ze kan. Daarnaast stelt Pien hoge eisen aan haar school- en basketbalprestaties.

Haar talent mag ze volgend jaar laten zien bij Miles Community College. Het basketbalteam van de universiteit kan zeker nog een scorende speler gebruiken, Pien is een goede aanvulling voor het team!

Wij wensen Pien super veel plezier en succes bij Miles Community College!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.